קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה בירה שחורה

שעועית אפויה בירה שחורה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מולסה מתונה בטעם, שיני שום, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית אפויה בירה שחורה, שעועית אפויה בירה שחורה, ו שעועית אפויה בירה שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f. מבשלים בייקון בסיר largeovenproof מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים onionsto טפטוף בסיר; לבשל עד מתחיליםלשחות, ערבוב לעתים קרובות, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים שעועית, rootbeer, חומץ, מולסה, רסק עגבניות, חרדל, אבקת צ ' ילי, 1 כפית מלח, ו1 כפית פלפל; לערבב. מערבבים בבייקון; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
העברה לתנור; אופים uncovereduntil נוזל מתעבה, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות