קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

שעועית ירוקה ופרושוטו נג'ימאקי

שעועית ירוקה ופרושוטו נג'ימאקי
שעועית ירוקה ו Prosciutto Negimaki נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך ביצים קשות, פרושוטו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט שעועית ירוקה עם צנוניות ופרושוטו, צליה: Negimaki, ו נג'ימאקי בקר ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, ואז מעבירים לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
להכריח ביצים קשות דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה באמצעות מרית גומי. מערבבים במיונז, גרידה, מיץ לימון, בצל ירוק, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים מחצלת סושי עם לוחות רוחביים או ריבוע 9 אינץ ' של נייר קלף על משטח עבודה. מסדרים 3 פרוסות פרושוטו בניצב לשיחים וחופפים מעט כדי ליצור מלבן 9 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מורחים על 1 כף תערובת ביצה שווה על פני המחצית התחתונה של מלבן prosciutto. מסדרים שעועית על ביצה זה לצד זה מקצה לקצה, קצוות חופפים, ב 8 שורות הדוקות במקביל לוחות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מורחים עוד תערובת ביצה כף על שעועית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מגלגלים פרושוטו ושעועית בחוזקה בעזרת מחצלת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
העברת רול, צד התפר למטה, ללוח חיתוך, ולאחר מכן לקצץ מסתיים לחתוך לרוחב כ 10 (3/4 אינץ') חתיכות. הפוך ולחתוך 4 לחמניות יותר. הפוך חתיכות זקופות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
לחמניות פרושוטו ניתן להרכיב (אבל לא לחתוך לחתיכות) 1 יום קדימה ומקורר, כל גליל עטוף בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
חותכים לחמניות בזמן קר, ואז להביא לטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד, לפני ההגשה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות