שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני
שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, שעועית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני, שעועית ירוקה קלויה עם רוטב פטריות קרמיני, ו תירס גריסים פולנטה עם שעועית ירוקה איטית, קרמיני, ושאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את שאלוט עם 1/3 כוס הקמח; לנער את כל קמח עודף. במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיף את שאלוט ב 2 קבוצות ומטגנים על חום מתון עד פריך מאוד, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר, ואז מפזרים מלח.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית עד רך, על 5 דקות.
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים; לנקז יבש לטפוח.
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הפפריקה, קאיין וקמצוץ גדול של פלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב.
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, כ 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות יותר. מערבבים את 3 כפות הנותרים של קמח ומערבבים בהדרגה את המניה עד חלקה.
מבשלים את רוטב הפטריות על אש נמוכה, ערבוב, עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים את frache קרם, מיץ לימון ושעועית. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית מחוממים דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית גדולה של זכוכית או קרמיקה.
מכסים את התבשיל בנייר כסף ואופים עד מבעבע, כ -20 דקות. לחשוף, לפזר את shallots על גבי לשרת.
הפוך קדימה: התבשיל המורכב יכול להיות בקירור בן לילה.
בואו לחזור לטמפרטורת החדר לפני האפייה. את השאלוט המטוגן ניתן לשמור למשך הלילה במיכל אטום לאוויר. Recrisp בתנור 350 ולתת מגניב.