קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

שרימפס ביריאני

שרימפס ביריאני
המתכון שרימפס Biryani מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך raita, תרמילי הל, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קשיו גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, לבשל את הספר: שרימפס Biryani, ו שרימפס Biryani של Madhur ג'פרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 כף שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים קשיו, הל, עלי דפנה, מקל קינמון וזרעי כמון; מערבבים עד ריחני, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קשיוקשיו
3
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת, חום שנותר שמן כפות על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל ושום; מערבבים עד צליעה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מערבבים שרימפס, אבקת צ ' ילי, כורכום, פלפל, 1/2 כפית מלח, ותערובת אגוז-ספייס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שרימפס מתחיל להפוך ורוד, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים יוגורט. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל התאדה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכוםכורכום
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר עלי דפנה ומקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים אורז; מרתיחים חשופים עד רך כמעט, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
מסננים ויוצקים לקערה. מערבבים את מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בתבנית אפייה בחמאה 3 1/2 ליטר, להפיץ על 1/3 של רמת תערובת אורז. למעלה עם תערובת שרימפס 1/2, מתפשט ברמה. חזור על שכבות, מסתיים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
מפזרים באופן שווה עם חוטי זעפרן. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
אופים ביריאני בתנור 350 עד שהמרכז חם והאורז רך לנשוך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מגישים מיד, עם raita.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.