שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 450 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך לבבות ארטישוק, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי, ו לינגוויני אלפרדו.
הוראות
1
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, שמור 1/4 לבבות ארטישוק כוס. במעבד מזון, מערבולת הנותרים מרכיבים למעט שרימפס עד מעורבב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים רוטב לסיר בינוני. מערבבים שרימפס וארטישוקים שמורים; מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתחיל לרתוח. להפחית חום ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 10 דקות.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.