שרימפס וירקות טמפורה
שרימפס וטמפורה ירקות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סוכר, ירקות precut, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ירקות טמפורה, ירקות טמפורה, ו טמפורה ירקות עונתית (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 1 כוס מים וקוביית בוליון בכוס מדידה במיקרוגל בטוח, 2 דקות. מערבבים ברוטב סויה, מירין וסוכר.
חום 2 אינץ ' שמן בוטנים בסיר עם תחתית כבדה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 380 מעלות F. בינתיים, לטאטא את הקמח, סודה, ביצים 1/2 מלח כפית בקערה בינונית עד כמעט חלקה.
מוסיפים 1 קוביות קרח כוס ומערבבים עד שהם פשוט מתחילים להמיס.
שים את עמילן התירס בצלחת רדודה. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
עבודה בקבוצות, לדלות שליש שרימפס וירקות בקורנפלור, ואז לטבול את הבלילה למעיל,לתת את טפטוף עודף. מטגנים עד פריך וקל זהוב, פונה פעם אחת, 2 עד 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר את תבנית האפייה מוכן לנקז.
תן את השמן לחזור 380 מעלות F, ואז לחזור עם שרימפ וירקות הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.