שרימפס וקוסקוס יווניים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס וקוסקוס יווניים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות שזיף, שומר נורה, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קוסקוס יווני מהיר עם שרימפס, קוסקוס יווני, ו קוסקוס בסגנון יווני.
הוראות
הכינו את הקוסקוס כפי שהתווית מכוונת. לכסות ולשמור חם עד מוכן לשרת. בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השרימפס ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השרימפס הם ורודים, על 3 דקות.
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת. מחממים את המטגן.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת.
מוסיפים את העגבניות, שומר ושום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -4 דקות.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את החומוס ו 1/3 כוס מים; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד החומוס מתרככים מעט, כ 3 דקות. להחזיר את השרימפס למחבת ולהוסיף את הבצל הירוק 1 כף שמיר. למעלה עם פטה, להעביר את broiler ו broil עד הזהב, על 2 דקות.
מפזרים את השמיר 1 כף הנותרים. Fluff את הקוסקוס עם מזלג ומגישים עם תערובת שרימפס.