שרימפס פריך בקרום Kataifi
שרימפס פריך בקרום Kataifi הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עלי בזיליקום, תה יסמין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פילה מיניון מזרחי על פריך Kataifi עם שרימפס טמפורה, קני עוגת גבינה Kataifi, ו Kataifi עם דלעת מסוכר ויוגורט.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את מיץ התפוזים עם תה יסמין ורוזמרין ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1/4 כוס, על 5 דקות. מסננים את מיץ חדור ולחזור לסיר. מביאים לרתיחה וקצף בתערובת קורנפלור, ואז מבשלים עד מעובה, כ -30 שניות. מערבבים בחומץ בלסמי ומתבלים את רוטב הכתום-רוזמרין במלח.
בצלחת גדולה, רדודה, להפריד את הבצק kataifi לתוך חוטים בודדים באמצעות האצבעות.
מוסיפים את הבזיליקום ואת עירית לזרוק להפיץ ברחבי המאפה.
בקערה רדודה, הכה את הביצה במים.
מורחים את הקמח בקערה רדודה אחרת. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל. להחזיק את השרימפס בזנב, לדלות אותם בקמח ולנער את העודף, ואז לטבול אותם ביצה מוכה רול בkataifi; לחץ כדי לעזור לו לדבוק.
הגדר מדף מעל תבנית אפייה. במחבת גדולה, עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מטגנים 4 או 5 שרימפס בכל פעם עד kataifi הוא חום זהוב פריך, על 1 דקה לכל צד.
מסננים את השרימפס על המדף. מתבלים במלח.
מגישים שרימפס עם רוטב כתום רוזמרין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.