קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

תבשיל בקר מבושל בלחץ

תבשיל בקר מבושל בלחץ
תבשיל בקר מבושל בלחץ נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, מים, שמן קנולן וגזר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תחת תבשיל בקר לחץ, תבשיל בקר סיר לחץ, ו תבשיל בקר סיר לחץ עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר לחץ צולים חום בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
הסר צלי.
3
להוסיף בישול מתלה; מקום צלוי על מתלה.
4
מוסיפים 4 כוסות מים. סגור את המכסה היטב; הנח את ווסת הלחץ על צינור האוורור. הביאו את הכיריים ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה; מבשלים 40 דקות. (מווסת לחץ צריך לשמור על תנועת נדנדה איטית ויציבה; כוונן חום במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
הסר מהאש; אפשר ללחץ לרדת מעצמו.
6
מוציאים בשר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
יוצקים מיצי מחבת לקערה; שומן רזה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את המתלה מהכיריים.
9
מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, גזר, בצל, שום, מלח, פלפל, טימין, עלי דפנה, מיצי מחבת ושאר המים. כיסוי מאובטח; להחזיר סיר ללחץ מלא. מנמיכים את האש; מבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מיד מגניב על פי הוראות היצרן עד הלחץ מופחת לחלוטין. בעזרת כף מחוררת מוציאים ירקות ושומרים על חום. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מגישים עם בשר וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec

תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים מלאי גוף אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. מקום העלון שיראז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
עלון מקום שיראז
עלון מקום שיראז
סגול צעיר בהיר ואדום כהה. פירות יער מעורבים עם גוונים מתובלים ומתובלים. פרי מתוק מאוד עם טאנינים גרגירים עדינים מתמשך; חיך בינוני בשרני מעולה וגימור רך וארוך.