מתכון איטי בישול כפרי תבשיל בקר צרפתי כפרי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 7 שעות הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי טימין, עגבניות משומר, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בשר איטלקי כפרי איטי, תבשיל בקר כפרי צרפתי, ו עוף לבישול איטי כפרי צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
שים קותלי חזיר בתנור. להשליך את כל אבל 1 כף שומן בייקון במחבת. מבשלים בשר בשומן בייקון 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום. מערבבים בצל לתוך בשר בקר. לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. תערובת כפית לבישול.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה