קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות77
מגזין

תבשיל דגים פורטוגזי

תבשיל דגים פורטוגזי
תבשיל דגים פורטוגזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1107 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, צדפות קטנות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית נסו תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד של 4 עד 6 ליטר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצלים, השום והנקניקיות; מבשלים, מערבבים עם כפית עץ, עד שהנקניקייה מוציאה חלק מהשומן שלה והבצל רך. לזרוק את עשבי תיבול ולאחר מכן את תפוחי האדמה, מערבבים כי סביב לרגע מעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
יוצקים את מרק העוף ולהביא עד רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד תפוחי האדמה הם כמעט במכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כרובכרוב
5
לחשוף את הסיר ולהוסיף את הצדפות; מבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות עד שהצדפות פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הדגים וממשיכים לבשל עוד 3 עד 5 דקות עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וטפטוף בשמן זית. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות ומגישים עם לחם שום כפרי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
8
מערבבים את השום ועשבי תיבול בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את השמן, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
10
מערבבים את החומרים יחד עם כף.
11
חותכים חתך באמצע כיכר הלחם, יוצקים את שמן השום לתוך הכיס, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי לקבל את הטעמים לתוך הלחם. לעטוף את הלחם בנייר אלומיניום. צולים את לחם השום על גריל או אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש במשך 5 דקות עד מבחוץ הוא נחמד וקשוח. יד לקרוע לחתיכות למנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.