קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

תבשיל חבוש (Chorosht'e Be)

תבשיל חבוש (Chorosht'e Be)
תבשיל חבושים (Chorosht ' e Be) נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך רסק עגבניות, מיץ לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו טלה טוניסאי מתכון תבשיל חבושים, טלה טורקי ונזיד חבושים (Avya Yahnisi), ו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 6 ליטר, מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד הבצל מתחיל להיות שקוף (על 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבשר; מכסים ומבשלים עד שהבשר כבר לא נראה אדום, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מוסיפים מים, רסק עגבניות, מיץ ליים, חבושים, שזיפים מיובשים ותפוחי אדמה. מבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגישים חם בתבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
טריקים של המסחר
7
הקפד להסיר את כל הליבה של הפרי הזה, שכן כל שארית תבשל יחד ולהקשיח כמו סלע בשכבה הפנימית של הפרי! מאז quinces הם לעתים קרובות קשה למצוא, השני אני מוצא כמה אני קונה הרבה להקפיא אותם כבר פרוס בשקיות נפרדות אז אני יכול להשתמש בהם לפי הצורך. כבש או עגל הם גם טעימים במתכון זה, או לעשות את זה צמחוני ידידותי על ידי שימוש seitan (חיטה "בשר") במקום. דרך אגב, רוב התבשילים הפרסיים קופאים ממש טוב, אבל אל תקפיאו את זה, כי יש תפוחי אדמה ותפוחי אדמה לא אוהבים את המקפיא!
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
SeitanSeitan
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חיטהחיטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
Reprinted with permission from Persian Food From the Non-Persian Bride by Reyna Simnegar, © 2011 Reyna Simnegar