תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל סקווש אפריקני ותבשיל חומוס. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך זרעי דלעת, כורכום הקרקע, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. נסו נזיד בוטנים אפריקני עם שרימפס ודלעת חמאה, תבשיל חומוס וסקווש, ו תבשיל סקווש, חומוס ואדום עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור או בסיר הולנדי 5 ליטר, מחממים 3 כפיות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל לשמן; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
3
מוסיפים את כל התבלינים; מערבבים עד הבצל מצופה היטב. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב מזוגג ועמוק. מערבבים סקווש; מעיל היטב עם תערובת מתובלת. מערבבים במרק, עגבניות וחומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מחממים מרק לרתיחה; מפחיתים חום. כיסוי ומבשלים על 15 דקות או עד סקווש הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
בינתיים, במחבת 8 אינץ', חום נשאר 1 כפית שמן על חום בינוני גבוה; להוסיף במיה שמן. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וקצוות הם חום זהוב; מערבבים לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
במיה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים תבשיל שווה בין 4 קערות. עבור כל מנה, תבשיל העליון עם 2 כפות כוסברה קצוץ ונדיב 1 כף זרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינוטג', צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הפינוטג ' של בומונט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.