תבשיל עוף ושומה זית
עוף זית שומה תבשיל לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. למנה העיקרית הזו יש 617 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש כמון טחון, גבינת מונטריי ג'ק, אורגנו ועוף. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 129 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה מדהים. מתכונים דומים: שומה ירוקה בסגנון זקטקאס עם עוף (פולו אן שומה ורדה זקטקאנו), שומה ירוקה בסגנון זקטקאס עם עוף (פולו אן שומה ורדה זקטקאנו), ו ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (שומה דה ג' נגיבר קון פצ'וגאס דה פולו).
הוראות
בסיר גדול מטגנים 1 כוס בצל בשמן עד שהוא רך. הפחיתו את החום לנמוך.
מוסיפים את השום, המלח, האורגנו, הכמון והקינמון; מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה אבקת צ ' ילי וקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת מצטמצמת ל -3 כוסות, כ -35 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שוקולד.
בקערה גדולה שלבו עוף ו 1/2 כוס תערובת רוטב.
מורחים 1/2 כוס תערובת רוטב לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכבה עם מחצית מהטורטיות, תערובת העוף, הבצל הנותר והזיתים; למעלה עם 1 כוס רוטב ו -2 כוסות גבינה. חזור על שכבות.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.