קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל פודינג תירס דרום-מערבי בשרני

תבשיל פודינג תירס דרום-מערבי בשרני
ניתן להכין את המתכון של תבשיל פודינג תירס בשרני דרום-מערבי בתוך כשעה ו-10 דקות. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-35 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.37 $ למנה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם זיתים, פפריקה, רוטב חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 63%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל לחם תירס בשרני, פודינג תירס דרום-מערבי, ותבשיל תירס דרום-מערבי בבישול איטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים1 בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב מתוק, חתוך לרבעיםבצל צהוב מתוק, חתוך לרבעים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים חתיכות טורטיית תירס בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בשר בקר במחבת החמה עד להשחמה ופירורי, 5 עד 7 דקות; לנקז ולזרוק שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מערבבים בשר בקר טחון עם סלסה ומלח שום בקערה; כפית תערובת על טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מניחים בצל ותירס במעבד מזון; דופקים עד שהבצל קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
הוסף חלב, 1/2 כוס גבינת צ'דר, פלפל צ'ילי ירוק, פלפל פימנטו, ביצים, רוטב חריף, פפריקה ומלח; דופק רק עד תערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים תערובת לחם תירס ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. כף תערובת לחם תירס על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהסיר מתייצב באמצע, 45 עד 50 דקות. התבשיל העליון עם חצי כוס גבינת צ'דר שנותרה, זיתים ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תנו לגבינת הצ'דר להמיס מעט לפני ההגשה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי