קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

תבשיל צלעות ושעורה קצר

תבשיל צלעות ושעורה קצר
תבשיל צלעות ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 815 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן למנה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-328 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, עלי כרוב, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו תבשיל צלעות קצר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עונה צלעות קצרות עם מלח ופלפל ולזרוק בקערה גדולה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 5 דקות. מערבבים בשר ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל, הפחתת חום אם תחתית המחבת מתחילה לשרוף. להחזיר בשר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה והוסיפו גזר, סלרי ובצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ירקות מתחילים חום, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים מרמייט, רוטב סויה, שום, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרמייטמרמייט
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים מרק לגרד חתיכות משחימים מלמטה של מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים עגבניות, שעורה ועלי דפנה. להחזיר בשר לחשיש. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ולכסות מקום על סיר, משאיר את המכסה מעט פתוחה. לבשל, ערבוב מדי פעם עד בשר הוא רך לחלוטין שעורה מבושל דרך, על 2 שעות. מערבבים עלים כרוב לבשל, ערבוב כל הזמן עד נבול, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שעורהשעורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים מיד, או עבור הטעם הטוב ביותר, צמרמורת ומקרר במיכל אטום עד 5 ימים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.