תבשיל שעועית ירוקה
מתכון תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם שעועית, חלב, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את panko במחבת גדולה על חום בינוני טוסט, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 10 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.לנגב את המחבת עם מגבות נייר, להוסיף 3 כפות של החמאה, ולהמיס על חום בינוני עד קצף.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך ומתחיל להשחים, על 15 דקות.בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את השעועית הירוקה ומבשלים עד שהם ירוקים בהירים במכרז פריך, על 3 דקות. (הם לא יהיו מבושלים במלואם.)
מסננים במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד השעועית הם מקוררים, ולאחר מכן להפריש. שמור את הסיר הגדול.כאשר הבצלים מוכנים, להסיר את המחבת מהחום.
הסר 1/4 כוס הבצל ולהניח בצד.
מוסיף את panko קלוי למחבת עם הבצלים הנותרים, העונה עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב. להחזיר את תערובת פאנקו-בצל לקערה הקטנה ולהניח בצד.לנגב את המחבת עם מגבות נייר, להוסיף את הנותרים 6 כפות של חמאה, ולהמיס על חום גבוה עד קצף.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה והנוזל מן הפטריות הוא כמעט כל התאדה, על 5 עד 6 דקות.להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שמור 1/4 כוס בצל למחבת.
מפזרים את הקמח, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הירקות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב, להוסיף את המלח הנמדד, ולהביא לרתיחה. המשך רותח, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת פטריות התעבה מעט, על 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים את תערובת הפטרייה לסיר הגדול השמורה, מוסיפים את השעועית הירוקה השמורה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ואופים במשך 10 דקות.
הסר את התבשיל מהתנור, מפזר באופן שווה את תערובת הפנקו-בצל השמורה על פני החלק העליון, ולהמשיך לאפות עד התבשיל מבעבע סביב הקצוות ומחומם דרך, על 10 עד 15 דקות יותר.
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת מגניב 10 דקות לפני ההגשה.