קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה ולארדון

תבשיל תפוחי אדמה ולארדון
תבשיל תפוחי אדמה ולארדון נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מלח, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בטטה וlardon חשיש, פריסה-סלט לרדון, ו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. אם אתה גם עושה צלי כתר של חזיר עם בצל ולחם-פירור מלית (עמוד 230), מדפים בתנור כבר יהיו בשליש התחתון והתחתון של התנור; אם לא, לשים מתלה תנור במצב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף תפוחי אדמה, ואז חצי לאורכו (רבע אם גדול מאוד) לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ ' עבה. תפוחי אדמה בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות לכל אצווה (תפוחי אדמה לא יהיה מבושל לחלוטין דרך).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מעבירים תפוחי אדמה עם כף מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז במסננת ולהעביר לקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לבשל לארדונים במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף לארדונים ו 2 כפות שומן ממחבת לתפוחי אדמה, ולאחר מכן להוסיף טימין, שום, מלח ופלפל ולזרוק עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה משומנת 13 על ידי 9 אינץ ' (או לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר אחרת) ונקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים תבשיל (ליד או מתחת לצלי הכתר, אם עושים, מתחיל 30 דקות לפני צלי נעשה), חשוף, 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד העליון הוא זהב, על 15 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
תבשיל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, 30 דקות עד 1 שעה, לפני האפייה.