קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס

תחילת הקיץ וישיסואה עם חומצה ואספרגוס
Vichyssoise בתחילת הקיץ עם Sorrel ואספרגוס עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך אספרגוס דק עיפרון, ציר עוף, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תחילת הקיץ ירקות ווק, ריזוטו בתחילת הקיץ, ו סלט ירקות בתחילת הקיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את ציר העוף עם צמרות כרישה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד המניה היא flavorful, על 10 דקות, ולאחר מכן זן, לחיצה על כרישה כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בסיר גדול אחר, חום 1/2 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את כרישה פרוסה ותפוחי אדמה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הכרישות מתרככות אבל לא השחמה, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את הסורל ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סורל.סורל.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מחית את המרק בטחנת מזון או לעבוד אותו דרך מסננת בסדר, להשליך את הסיבים וקליפות תפוחי אדמה. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את השמן 1/2 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מעט השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
9
מערבבים את חצי וחצי ואספרגוס לתוך המרק. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
10
הפוך קדימה: המרק יכול להתבצע דרך שלב 3 ומקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
11
המלצת יין: המרקם העשיר של מרק זה מצביע על שרדונה, אבל הסורל והאספרגוס מוסיפים טארט שעושה סוביניון בלאן קליפורניה מלוחה לשותף טוב יותר. שתי אפשרויות הן גבעת צ ' וק (Chalk Hill) מ-1996 או סימי מ-1996.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סורל.סורל.
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)