תירס טרי & השמש מיובש עגבניות אנג'ל שיער פסטה
אם יש לך שאלוט, סוכר, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם שיער מלאכי עם רוטב עגבניות טרי, רוטב עגבניות טרי עם פסטה משיער מלאך, ו עגבניות טריות, בזיליקום, ורוטב שום על פסטה שיער מלאך.
הוראות
חותכים את העגבניות לג ' וליאן בסדר ומניחים אותם, יחד עם הסוכר בקערה קטנה.
יוצקים מספיק מים חמים כדי לכסות. להפריש להתייבש עד רך, כ -30 דקות.
מסננים היטב, לסחוט החוצה נוזל עודף. אתה יכול לדלג על שלב זה אם תבחר שמן ארוז או עגבניות מיובשות מראש במרינדה.להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף כמות טובה של מלח.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד לחום.
מוסיפים את השום ואת הצלי; לטגן בקצרה עד בצבע קל.
מוסיפים את אורגנו, תירס, בלסמי וכ -1 כוס מי בישול הפסטה. לבשל, חשופה, עד התירס הוא רק רך, על 2 דקות. כבה את החום והוסף את העגבניות, מחצית הפרמזן, וכף אחת של הפטרוזיליה וזרוק היטב. לזרוק עם יותר של מי בישול שמורות, במידת הצורך, כדי להרטיב.
יוצקים את הפסטה לתוך קערה מחוממת, אבק עם קצת יותר פרמזן, ולפזר את הפטרוזיליה הנותרים על גבי, ולתת לו לטחון טוב של פלפל. תעביר את הפרמזן הנותר ליד השולחן.