צריך מנה צמחונית בצד? תפוחים אפויים במאפה עם רוטב שזיפים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך קמח, סוכר, שזיפים שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו שרימפס קוקוס אפוי עם רוטב שזיף שום טבילה, תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס, ו תפוחים אפויים ברוטב רום קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר והמלח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם חלמון הביצה, ואז לטאטא במים.
לטפטף את הביצה על תערובת הקמח, ומערבבים עם מזלג לערבב קלות את החומרים. לסחוט בעדינות עד צורות בצק חלקות. מחלקים אותו לשניים, מלטפים כל חצי לדיסק ועוטפים בפלסטיק. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
מעבירים אותם לסדין אפייה גדול עם ניילון לעטוף ביניהם כדי למנוע דבק. חזור עם דיסק הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
חותכים את קישוטי עלים מהשאריות לשימוש לקישוט. מקררים את הסיבובים ואת הקישוטים עד המשרד, לפחות 20 דקות.
7
הסר מהמקרר ולתת לעמוד עד גמיש, על 2 דקות.
8
שמן קל תבנית אפייה גדולה. לעטוף את התפוחים מבלי למתוח את הבצק, תוחב אותו סביב ומתחת כדי ליצור חבילה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
מעבירים את התפוחים לתבנית האפייה. באמצעות סכין קטנה, לעשות חור במאפה בחלק העליון של כל תפוח ולחץ על מקלות קינמון באלכסון דרך החורים לתוך התפוחים, יצירת גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחד
10
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ואופים את התפוחים במשך כ 1 שעה, או עד שהם מבושלים דרך ואת המאפה הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
במחבת גדולה, מפזרים את השזיפים עם הסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מערבבים היטב, לכסות ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השזיפים לקערה חסינת חום גדולה.