תפוחי אדמה ובצל אדומים בגריל
תפוחי אדמה ובצל אדומים בגריל הוא תוספת שמגישה 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, פתיתי פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאטה. עם כפית ציון 81%, המנה הזו אדירה. נסו סלט לחם תירס בגריל עם בצל אדום, ארוגולה ויניגרט יין אדום, כריכי גבינה בגריל עם ברוקוליני, בצל אדום מוקפץ, ופתיתי פלפל אדום, ו תפוחי אדמה חדשים קלויים עם בצל אדום עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את הגריל ומברישים בעזרת מברשת גריל מתכתית כדי לשחרר כל זבל ופיח. לאחר הברשה של הגריל, העבירו מגבת משומנת מעל הגריל כדי לאסוף כל זבל משוחרר.
בקערה גדולה זורקים את תפוחי האדמה והבצל יחד עם הרוזמרין, השום, הפלפל האדום הכתוש, המלח, לפי הטעם ומעט שמן זית. נסו לשמור את הבצלים יחד בסיבובים, הם יתפרקו בזמן הצלייה אך נסו לשמור אותם יחד זמן רב ככל האפשר; זה פשוט מקל על הדברים.
מסדרים את תפוחי האדמה והבצל על הגריל שחומם מראש. לאחר שתפוחי האדמה פיתחו סימני גריל מקסימים, סובבו אותם רבע סיבוב כדי ליצור תבנית צולבת מקסימה, (אל תדאגו לגבי הבצל, הם מתפרקים ואתם לא תראו את הסימנים). הופכים את תפוחי האדמה וחוזרים על התהליך, הופכים את הבצל לבישול גם בצד השני. מבשלים את תפוחי האדמה והבצל עד שהם רכים לאורך כל הדרך, בערך 8 עד 10 דקות מכל צד.
מוציאים מהגריל ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מי ידע שאתה יכול לצלות תפוח אדמה!