קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

תפוחי אדמה וסלריאק גראטן

תפוחי אדמה וסלריאק גראטן
אם יש לכם זהב יוקון, מים, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, Celeriac, תפוחי אדמה ורוזמרין גראטן, ו סלריאק, גזר לבן ותפוחי אדמה מוקרמים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את תפוחי האדמה ואת סלריאק בסיר גדול לכסות עם חלב ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיף את השום, מלח, עלי דפנה, וחבורה של קורנית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, גבוה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע את הירקות דבק לתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מעת לעת, עד הירקות רכים אבל לא מתפרק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ירקירק
שוםשום
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר חצי מהירקות לצלחת gratin. השליכו את תערובת החלב והמים ואת הקורנית. מתבלים לפי הטעם עם אגוז מוסקט ופלפל, ומכסים עם חצי מהקרם וחצי מהגבינה. מכסים בשכבה סופית של ירקות, שמנת וגבינה. מתבלים שוב עם אגוז מוסקט ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קרםקרם
טימיןטימין
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
מפזרים את עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
6
מניחים במרכז התנור ואופים עד פריך וזהב על גבי, 1 עד 1 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים באופן מיידי.
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;