תפוחי אדמה וסלריאק גראטן
אם יש לכם זהב יוקון, מים, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, Celeriac, תפוחי אדמה ורוזמרין גראטן, ו סלריאק, גזר לבן ותפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה ואת סלריאק בסיר גדול לכסות עם חלב ומים קרים.
מוסיף את השום, מלח, עלי דפנה, וחבורה של קורנית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, גבוה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע את הירקות דבק לתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מעת לעת, עד הירקות רכים אבל לא מתפרק, על 10 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר חצי מהירקות לצלחת gratin. השליכו את תערובת החלב והמים ואת הקורנית. מתבלים לפי הטעם עם אגוז מוסקט ופלפל, ומכסים עם חצי מהקרם וחצי מהגבינה. מכסים בשכבה סופית של ירקות, שמנת וגבינה. מתבלים שוב עם אגוז מוסקט ופלפל.
מניחים במרכז התנור ואופים עד פריך וזהב על גבי, 1 עד 1 שעות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;