קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

תפוח-בורבון הודו ורוטב

תפוח-בורבון הודו ורוטב
גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מיתר מטבח, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן, ו חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מיץ תפוחים ואת 2 החומרים הבאים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושטוף את טורקיה במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה.
4
מניחים הודו במחבת צלייה גדולה. לטבול cheesecloth בתערובת מיץ תפוחים. מתייבש. מכסים את טורקיה עם cheesecloth; לשפוך תערובת מיץ תפוחים על cheesecloth, ציפוי לחלוטין. מכסים ומקררים 12 עד 24 שעות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מים נוספיםמים נוספים
5
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את טורקיה מן המחבת, השלכת cheesecloth ואת הזמנת 3 כוסות מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים חלל עם כמות הרצוי של מלח; לשפשף לתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מפזרים את הכמות הרצויה של מלח ופלפל טחון טרי על העור; לשפשף לתוך העור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מסדרים סלרי הבא 3 מרכיבים בשכבה אחת בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על תערובת סלרי; יוצקים מרינדה שמורות מעל טורקיה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 15 דקות עד 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צולה כל 30 דקות עם מיצי מחבת ומיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 2 שעות ו 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מעבירים את טורקיה למגש הגשה, בהזמנת 2 1/2 כוסות טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה גדולה, זורק מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
להמיס חמאה בסיר על חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף טיפות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב תערובת מדי פעם, 5 דקות או עד רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
להוסיף עד 1/2 מרק עוף כוס עקביות הרצוי,אם תרצה. מערבבים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
17
מגישים הודו עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
18
* הודו קפוא כולו, מופשר, ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק