תרד מחיטה מלאה מקרוני וגבינה עם עגבניות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל תרד מלא מק N גבינה עם עגבניות צלויות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 442 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב דל שומן התאדה, פסטה פגז כולו, ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ענבים לבנים ושמפניה גרניטה כקינוח. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, עגבניות צלויות עם גבינת פטה, ו פילאף אורז פטה תרד, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו, ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הפגזים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מסננים, שומרים חלק ממי הפסטה ומניחים בצד.
בינתיים, לסדר את העגבניות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה צלייה עד מקומט ורך, 4 עד 5 דקות.
מערבבים את פירורי הלחם, 1 כפית השמן והתיבול האיטלקי.
מפזרים על העגבניות. המשך לצלות עד חום זהוב, על 1 דקה.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיף את הקמח ושום, ערבוב עד הקמח הופך חום בהיר, על 1 דקה.
מוסיפים את מחית הדלעת וחלב התאדה, מביאים לרתיחה, מערבבים ומבשלים עד שהרוטב רק מתחיל לבעבע ומתעבה, 4 עד 5 דקות. מערבבים את צ ' דר, מוצרלה ופרמזן, 1/2 מלח כפית וקצת פלפל. מערבבים עד מומס, על 1 דקה.
מוסיפים את התרד ומערבבים עד נבול, על 1 דקה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים עד מצופה, דקים עם מי הפסטה השמורים לפי הצורך. מחלקים את המקרוני עם גבינה, עגבניות וענבים בין ארבע צלחות.