קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

תרנגולות קורניש צלויות עם מילוי פנזנלה

תרנגולות קורניש צלויות עם מילוי פנזנלה
צלי תרנגולות קורניש עם מילוי Panzanella עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1054 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם לחם כפרי, חמאה, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלי קורניש משחק תרנגולות עם מלית פירות מלוחים, תרנגולות קורניש עם מלית שקדים, ו תרנגולות קורניש עם מלית חמוציות.

הוראות

1
הגדר את התנור על 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את קוביות הלחם בתנור בזמן שהוא מתחמם וטוסט אותם עד חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לסובב את הכנפיים של התרנגולות קורניש מאחורי גבם ולקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
שים את התרנגולות, הנקה למעלה, במחבת צלייה. מעיל את התרנגולות עם 1 כף השמן; מפזרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. נקודה עם החמאה. צולים את התרנגולות עד הרגע, בערך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
בינתיים, שמן צלחת אפייה עמוקה 1 ליטר. בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם שום, פטרוזיליה, רוזמרין, 3/4 הנותרים מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ואת הנותרים 2 כפות שמן ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
דַק-דַק-
7
שים את המילוי בתבנית אפייה מוכנה לכסות עם מכסה או עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את הכיסוי; אופים עד המילוי הוא חום פריך וזהוב, על 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
כאשר התרנגולות נעשות, להעביר אותם לצלחת ולהשאיר לנוח במקום חם במשך כ 10 דקות.
11
יוצקים את השומן מהמחבת הקלייה ומוסיפים כל מיצים שהצטברו מהתרנגולות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
חותכים את התרנגולות לשניים ומגישים עם המילוי ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
תפריט הצעה: רק ירקות ירוקים, אולי ברוקולי rabe, יש צורך להשלים את הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
14
המלצת יין: מתכון כפרי, איטלקי המושפע זה ילך יפה עם אדום איטלקי כגון קיאנטי קלאסיקו. הוא משלב טעמי פירות עם החומציות לעמוד על החומרים החזקים כאן.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים