קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות50
מגזין

תרנגול הודו צלוי ברוטב

תרנגול הודו צלוי ברוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עשב עם רוטב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, עלי מרווה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי ברוטב, הודו צלוי בעשב עם רוטב מייפל, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את שומר, חרדל וזרעי כוסברה עם עלי המפרץ, מלח, סוכר ו 1 ליטר מים. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
להעביר את התערובת לקערה גדולה מאוד או סיר ולהוסיף את 7 ליטרים הנותרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את תרנגול ההודו, צד השד כלפי מטה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסננים ושוטפים את תרנגול ההודו ומייבשים אותו; משליכים את מי המלח. החל בקצה הצוואר של הציפור, להחליק את היד בין העור לבשר כדי לשחרר את העור טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
בקערה בינונית, לשלב את 2 מקלות חמאה עם פטרוזיליה, מרווה וקורנית ומתבלים עם פלפל. כפית 1/4 כוס של חמאת עשבי תיבול לתוך קערה קטנה ומערבבים בקמח; לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים את חמאת העשבים הנותרת בכל רחבי ומתחת לעור טורקיה ומניחים אותה על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מוסיפים 2 כוסות של המניה למחבת וצולים במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 וצולים את תרנגול ההודו למשך כ-2 1/2 שעות ארוכות יותר, מתבלים מדי פעם; תרנגול ההודו נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך רושם 17
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות. מערבבים את הלחם ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים 2 ליטרים של המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד הנוזל מצטמצם 3 כוסות, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
13
להקציף כדי לשבור את הלחם. מסננים את המניה דרך מסננת בסדר ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
מקציפים בחמאת העשב הקפואה שמורות ומביאים את הרוטב לרתיחה. לבשל, לטאטא, עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
15
יוצקים את השומן מהמחבת הקלייה ומניחים את המחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות של ציר עוף ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה דבוקות למחבת, עד לרתיחה. מסננים את שאריות המחבת לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
חותכים את ההודו ומגישים על מגש, מעבירים את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות