תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עשב עם רוטב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 951 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, עלי מרווה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי ברוטב, הודו צלוי בעשב עם רוטב מייפל, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את שומר, חרדל וזרעי כוסברה עם עלי המפרץ, מלח, סוכר ו 1 ליטר מים. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
גב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להעביר את התערובת לקערה גדולה מאוד או סיר ולהוסיף את 7 ליטרים הנותרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את תרנגול ההודו, צד השד כלפי מטה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסננים ושוטפים את תרנגול ההודו ומייבשים אותו; משליכים את מי המלח. החל בקצה הצוואר של הציפור, להחליק את היד בין העור לבשר כדי לשחרר את העור טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מים כדי לאפשר
6
בקערה בינונית, לשלב את 2 מקלות חמאה עם פטרוזיליה, מרווה וקורנית ומתבלים עם פלפל. כפית 1/4 כוס של חמאת עשבי תיבול לתוך קערה קטנה ומערבבים בקמח; לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים את חמאת העשבים הנותרת בכל רחבי ומתחת לעור טורקיה ומניחים אותה על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
מוסיפים 2 כוסות של המניה למחבת וצולים במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 וצולים את תרנגול ההודו למשך כ-2 1/2 שעות ארוכות יותר, מתבלים מדי פעם; תרנגול ההודו נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך רושם 17
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות. מערבבים את הלחם ומבשלים 1 דקה.