Bacon Gouda Black Pepper Biscuits
ביסקוויטי בייקון גודה פלפל שחור יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גאודה, מלח ים גס כגון מלדון, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ביסקוויטים פלפל שחור, ביסקוויטים פלפל שחור, ו עוגיות פלפל שחור תות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות בייקון במחבת ברזל גדולה, לא מחוממת כבדה או יצוקה. הפוך חום לבייקון בינוני ומבשל, הופך לעתים קרובות עד פריך. בערך 7 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. להתפורר ולהניח בצד.
מניחים את מדפי התנור בעמדות העליונות והמרכזיות, מחממים את התנור ל 400°
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח הכשר לקערת ערבוב גדולה, משתמשים במזלג או מקציפים כדי לערבב את המרכיבים יחד. באמצעות חותך מאפה או 2 סכינים, לחתוך בשומן עד שהוא מופחת לחתיכות בגודל אפונה. מערבבים את הבייקון, גאודה, חלב חמאה וביצה מוכה קלות עד שהוא פשוט יוצר לבצק רופף. תרגע 20 דקות.לגרד את הבצק למשטח משוריין היטב, ולטפוח לתוך מלבן 3/4 אינץ ' עבה. שלוש לקפל את הבצק (כפי שאתה יכול מכתב). לאחר מכן לטפוח שוב לתוך מלבן 3/4 אינץ ' עבה; לחזור על קיפול משולש ולחזור על כל התהליך עוד פעם אחת. לאחר שלושה קיפול השלישי, ללטף את הבצק עד כ 1 ½ אינץ ' עבה.
חותכים את הביסקוויטים באמצעות חותך עגול 2 אינץ ' או מרובע ומניחים על שני גיליונות אפייה מצופה קלף, מרווחים את הביסקוויטים על 1 וחצי סנטימטרים זה מזה. אסוף את השאריות וחזור עד שיש לך כ -30 סיבובים.
מברישים את הביסקוויטים עם שטיפת הביצים, ומפזרים על הפלפל הסדוק ומלח הים, לפי הטעם.
אופים את הביסקוויטים עד נפוח וזהב, 15 עד 17 דקות, סיבוב המגשים בין המדף באמצע הדרך אפילו לאפייה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.