Blackberry-עוגת תפוחים הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Blackberry-Apple הפוך עוגה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 477 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו חלב, תמצית ונילן, סוכר חום חזק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Blackberry הפוך עוגה, Blackberry הפוך עוגה, ו עוגת אוכמניות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת עוגה עגולה משומנת קלות 9 אינץ '(עם צדדים כי הם לפחות 2 אינץ ' גבוה) על אש נמוכה.
מפזרים סוכר חום; טפטוף דבש על סוכר חום. מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים על תערובת סוכר חום, חופפים לפי הצורך; מפזרים אוכמניות.
לנצח סוכר מגורען ונותר 1/2 כוס חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. בלילת כפית על אוכמניות במחבת.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על צלחת הגשה, כפית כל ציפוי במחבת על עוגה.
* 1 ניתן להחליף חמוציות טריות או קפואות.