Bratwurst עם עוגות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Bratwurst עם עוגות תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 175 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך נקניק חזיר, חרדל מלא, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה Bratwurst, מחבת תפוחי אדמה Bratwurst, ו Bratwurst-מחבת תפוחי אדמה ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
פירס את תפוחי האדמה בכמה מקומות עם מזלג; מיקרוגל עד מעט מתרכך, על 4 דקות, ואז חצי לאורכו. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרר את הצדדים לחתוך על החורים הגדולים של פומפיה תיבת לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את הכרוב הכבוש לתפוחי האדמה המגורדרים יחד עם עשבי תיבול, ביצים, שלושה רבעים של הבצלונים, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים ב 1 כף קמח, ולאחר מכן טופס לתוך ארבע 1/2 אינץ ' עבה קציצות.
מפזרים את הקציצות עם הנותרים 1 כף קמח.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני. לנקב את הנקניק בכל רחבי עם מזלג, להוסיף למחבת ולבשל, מפנה, עד חום זהוב, 5 דקות לכל צד. בינתיים, מחממים שמן זית 1/3 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את קציצות תפוחי האדמה ומבשלים עד הזהב, 6 דקות לכל צד.
הסר את bratwurst מהמחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את החרדל ואת השמנת החמוצה ומערבבים עד חם.
חותכים את הנקניק לחתיכות ומגישים עם עוגות תפוחי אדמה, רוטב ואת הבצל הירוק הנותרים.