קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

Bratwurst עם עוגות תפוחי אדמה

Bratwurst עם עוגות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Bratwurst עם עוגות תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 175 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך נקניק חזיר, חרדל מלא, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה Bratwurst, מחבת תפוחי אדמה Bratwurst, ו Bratwurst-מחבת תפוחי אדמה ארוחת ערב (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירס את תפוחי האדמה בכמה מקומות עם מזלג; מיקרוגל עד מעט מתרכך, על 4 דקות, ואז חצי לאורכו. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרר את הצדדים לחתוך על החורים הגדולים של פומפיה תיבת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הכרוב הכבוש לתפוחי האדמה המגורדרים יחד עם עשבי תיבול, ביצים, שלושה רבעים של הבצלונים, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים ב 1 כף קמח, ולאחר מכן טופס לתוך ארבע 1/2 אינץ ' עבה קציצות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מפזרים את הקציצות עם הנותרים 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני. לנקב את הנקניק בכל רחבי עם מזלג, להוסיף למחבת ולבשל, מפנה, עד חום זהוב, 5 דקות לכל צד. בינתיים, מחממים שמן זית 1/3 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את קציצות תפוחי האדמה ומבשלים עד הזהב, 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
הסר את bratwurst מהמחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את החרדל ואת השמנת החמוצה ומערבבים עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
חותכים את הנקניק לחתיכות ומגישים עם עוגות תפוחי אדמה, רוטב ואת הבצל הירוק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
צילום: כריסטופר טסטאני