קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות82
מגזין

Buona Lisa פיצה

Buona Lisa פיצה
פיצה Buona Lisa עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1398 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא גבינת מוצרלה, בזיליקום, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו הפיצה הצמחונית של ליסה, בלוגר אורח: ליסה, בריטני וריילי עושות מאפינס פיצה, ו הגרנולה של ליסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 50
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק את פלפלים קלויים, עגבניות, בזיליקום ושום טחון עם 1 כף שמן זית בקערה; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים את השום פרוס הנותרים 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 1 דקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
למתוח או לגלגל את הבצק פיצה לתוך סיבוב 12-14 אינץ ' על משטח מקומח קלות. אבקת בנדיבות קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה אחרת עם קמח תירס ומניחים את הבצק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
טפטוף עם קצת שמן שום העונה עם מלח. למעלה עם תערובת מוצרלה, פרובולונה ופלפל עגבניות, ואז מפזרים צנוברים ושום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פרובולוןפרובולון
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להחליק את הפיצה על אבן פיצה שחומם מראש או תבנית אפייה ומבשלים עד הקרום הוא זהוב ופריך והגבינה נמסה, 10 עד 15 דקות. למעלה עם גבינת עיזים לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
6
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.