, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חצי-חצי, מלח כשר ופלפל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו Chard שוויצרי ועשבי טארט, טארט צ'ארד שוויצרי, ו כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הקמח, סוכר ומלח עדין במעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובח
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד, ומוסיפים עד 2 כפות יותר מי קרח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
4
העברת גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק; לעטוף ולשמור בקירור עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
6
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח. להקל לתוך המחבת מוכן ולחץ לתוך החלק התחתון ומעלה את הצד; לקצץ לעשות קרום 2 אינץ ' גבוה. לדקור את התחתית כמה פעמים עם מזלג; לקרר 30 דקות. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
מניחים את המחבת מצופה הבצק על תבנית אפייה. מרפדים את הבצק בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
מחבת
8
אופים עד הקצוות הם רק זהב קל, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות; להמשיך לאפות עד הקרום הוא מוזהב קלות בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. (הקרום יכול להתבצע יום קדימה; לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קרום
11
הפוך את המילוי: דק לחתוך את עלי סלק שוויצרי לחתוך את הגבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
12
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את הבצל והגבעולים, מתבלים במלח ופלפל כשר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך ומתחיל להשחים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Chard שוויצרי
בצל
14
מוסיף את שמיר וגרידת לימון ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
שמיר
15
מוסיף את עלי סלק ולבשל, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
16
מסירים מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה, 3/4 כפית מלח כשר ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
פטרוזיליה
פלפל
17
תן למילוי להתקרר, ואז לסחוט את הלחות העודפת.
18
להעביר את המילוי למעבד מזון; דופק עד קצוץ גס.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
19
מעבירים לקערה ומערבבים את הצ ' דר הקרוע, חצי חצי, פרמזן, ביצה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
פרמזן
מוסקט
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
יוצקים לתוך הקרום ואופים עד הסט, 45 עד 50 דקות. למעלה מיד עם צ ' דר מגולח ולתת להמיס.