קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Chard שוויצרי ועשבי טארט

Chard שוויצרי ועשבי טארט
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חצי-חצי, מלח כשר ופלפל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו Chard שוויצרי ועשבי טארט, טארט צ'ארד שוויצרי, ו כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, סוכר ומלח עדין במעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד, ומוסיפים עד 2 כפות יותר מי קרח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
4
העברת גיליון של פלסטיק לעטוף לטפוח לתוך דיסק; לעטוף ולשמור בקירור עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
6
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח. להקל לתוך המחבת מוכן ולחץ לתוך החלק התחתון ומעלה את הצד; לקצץ לעשות קרום 2 אינץ ' גבוה. לדקור את התחתית כמה פעמים עם מזלג; לקרר 30 דקות. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מניחים את המחבת מצופה הבצק על תבנית אפייה. מרפדים את הבצק בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
אופים עד הקצוות הם רק זהב קל, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות; להמשיך לאפות עד הקרום הוא מוזהב קלות בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. (הקרום יכול להתבצע יום קדימה; לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
11
הפוך את המילוי: דק לחתוך את עלי סלק שוויצרי לחתוך את הגבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
12
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את הבצל והגבעולים, מתבלים במלח ופלפל כשר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך ומתחיל להשחים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
בצלבצל
14
מוסיף את שמיר וגרידת לימון ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שמירשמיר
15
מוסיף את עלי סלק ולבשל, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
16
מסירים מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה, 3/4 כפית מלח כשר ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
17
תן למילוי להתקרר, ואז לסחוט את הלחות העודפת.
18
להעביר את המילוי למעבד מזון; דופק עד קצוץ גס.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
19
מעבירים לקערה ומערבבים את הצ ' דר הקרוע, חצי חצי, פרמזן, ביצה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
פרמזןפרמזן
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
יוצקים לתוך הקרום ואופים עד הסט, 45 עד 50 דקות. למעלה מיד עם צ ' דר מגולח ולתת להמיס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
22
צילום: כריסטינה הולמס