Coquilles סנט ז'אק
גשו לסופר וקנו בצל, טימין, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Coquilles סנט ז'אק עבור 1, Coquilles סנט ז'אק, ו איך לעשות Coquilles סנט ז'אק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בשקית ניילון zip-top; מוסיפים צדפות. לאטום וללחוץ למעיל.
הסר צדפות מן התיק, רועד את עודף קמח; להפריש.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף שאלוט ושום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים צדפות, יין, ו-4 המרכיבים הבאים (יין דרך עלה דפנה). כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 4 דקות. לחשוף ולהביא לרתיחה, ומבשלים 1 דקה. להשליך עלה דפנה. מחלקים תערובת צדפות באופן שווה בין 4 מנות גראטן בודדים. למעלה כל אחד עם 1 כף גבינה; צלוי 30 שניות או עד גבינה נמסה.
הערה: תחליף 3/4 כוס מרק עוף במלח נמוך עבור יין, אם תרצה בכך.