Edamame "Guacamole" עם צ'יפס פיתה מאובק צ' ילה
צריך מנה עיקרית טבעונית? אדאמה "גוואקמולי" עם צ'יפס פיתה מאובק צ' ילה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מים חמים, אבקת צ'ילי, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו זעתר-שבבי פיתה מאובקים, מטבל ארטישוק-סרטן עם צ'יפס פיתה מצופה כמון, ו ממרח אבוקדו עם צ'יפס טורטייה כמון מאובק (מתכונים דומים).
הוראות
טהור 3 כוסות edamame, 1/3 כוס שמן זית אקסטרה בתולה, ומים חמים במעבד מזון; להפריש. קוצצים 1 כוס edamame, ולשלב עם בצל אדום, פלפלים אדומים קלויים, פלפל צהוב, מיץ ליים, jalapeo, 1 כפית שמן זית כתית אקסטרה בתולה,כוסברה, פטרוזיליה, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. להתקפל לטהור. חותכים פיתות לשמונים, ומברישים בשמן זית; מפזרים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, ואבקת צ ' ילי.
מגישים עם תערובת edamame.