תפוחי אדמה Hash בראון Fingerling Provençale נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, לבנדר, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה חומים חשיש, תפוחי אדמה חום חשיש בתנור, ו תפוחי אדמה בגבינה חומה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. מערבבים בתפוחי אדמה, 1/4 כפית מלח, והבא 3 מרכיבים. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד תפוחי אדמה ובצלצלים מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את המכסה, להפחית את החום בינוני, ו לטגן 12 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז. מערבבים בצל ירוק ואת הבא 4 מרכיבים; לטגן 2 דקות.