Minestrone סופר מהיר
Minestrone סופר מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, עגבניות משומר, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף קוקוס: סופר מהיר-סופר קל - סופר יאם, מינסטרונה עוף מהיר, ו Minestrone מהיר וקל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מסננים ומעבירים את הפסטה לתבנית אפייה. לזרוק את הפסטה עם קצת שמן זית כדי למנוע דבק.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לחמם את ציר העוף.
בסיר גדול נוסף על חום גבוה, חום 1/4 כוס שמן. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, להוסיף את pancetta ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, 3 עד 4 דקות, מפנה מדי פעם.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה, ערבוב מדי פעם. מנמיכים את החום למדיום ומוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר.
מבשלים עד שהירקות רכים, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי למנוע בראונינג.
מוסיף את עשבי תיבול קצוצים. להעלות את החום גבוה.
מוסיפים את השעועית, העגבניות, הקישואים ותפוחי האדמה.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. ואז להביא אותו לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז, 12 עד 15 דקות, ברפרוף כל קצף את החלק העליון של המרק. מתבלים בנדיבות עם פלפל.
מוסיפים מלח, לפי הטעם. רק כמה דקות לפני ההגשה, להוסיף את פסטה tubetti מבושל.
מגישים חם עם פרמזן ושמן זית עבר ליד השולחן.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ממש לפני ההגשה. אם הוא יושב במרק זמן רב מדי, הוא מפתח מרקם רפוי. Tubetti (צינורות חלולים קטנים) הם הפסטה הקלאסית עבור minestrone, אבל אתה יכול להחליף עוד צורה קטנה של פסטה.