Ossobuco טורקיה
טורקיה Ossobuco עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, קמח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אוסובוקו, כבש אוסובוקו, ו Ossobuco Tagine (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
רגלי תרנגול ההודו יבשות. מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל, ואז לדלות רגל 1 בתערובת קמח, לדפוק את עודף.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ 'על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז רגל חומה, מפנה מדי פעם, על 5 דקות, ולהעביר למחבת גדולה (17-ידי 12 אינץ') צלייה. בינתיים, לדלות רגל אחרת. המשך להכין, חום, ולהעביר את הרגליים באותו אופן, הוספת עד 4 כפות שמן למחבת לפי הצורך.
מוסיפים 2 כפות הנותרים שמן למחבת, ולאחר מכן מוסיפים בצל ואנשובי ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל זהוב אנשובי הם מומסים, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 3 דקות, ולאחר מכן מערבבים במרק ועגבניות עם המיץ שלהם.
יוצקים נוזל על רגלי טורקיה ומכסים את פני השטח עם גיליון נייר קלף, ואז מכסים בחוזקה את המחבת בנייר כסף.
העברה לתנור ו braise עד הבשר הוא רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
להעביר את הרגליים ללוח חיתוך לחתוך אותם לתוך ירך ומקל תיפוף חלקים, ולאחר מכן להעביר מגש עמוק. להוריד שומן מהרוטב. אם הרוטב מודד יותר מ 3 כוסות, להרתיח עד מופחת. רוטב העונה עם מלח ופלפל ושופכים מעל טורקיה.
מערבבים יחד שום, פטרוזיליה, חזה ומפזרים מעל טורקיה רק לפני ההגשה.
טורקיה יכולה להיות מטוגנת 2 ימים קדימה מקורר ברוטב, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם ברוטב, מכוסה, בתנור 177°.