אם יש לכם זיתים, מיץ לימון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: Snapper Livornese, סנאפר אדום Livornese, ו סנאפר אדום Livornese.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
במחבת בינונית, מחממים שמן זית ובצל מטגן עד למכרז, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
להוסיף שום, ו לטגן במשך 1 דקה. מערבבים עגבניות, צלפים, זיתים שחורים, פתיתי פלפל אדום ופטרוזיליה. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
4
מורחים 1/2 כוס הרוטב בתבנית אפייה 11x7 אינץ', ולסדר את פילה סנאפר בשכבה אחת בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
טפטוף מיץ לימון על פילה, ולאחר מכן לשפוך את הרוטב שנותר על כל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
6
אופים במשך 15 דקות עבור פילה עבה 1/2 אינץ', או 30 דקות עבור פילה עבה 1 אינץ'. למרוח פעם אחת עם הרוטב תוך אפייה. סנאפר נעשה כאשר פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.