קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף

Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף
המתכון Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 4 שעות ו-10 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 6065 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 606 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, מירין, קמח אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour / קוקטייל Yuzu יפני, ו קלמרי מטוגן עם מיונז חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, מירין, חומץ, דבש, שום, וג ' ינג ' ר בקערה גדולה, לא מגיבה. אם באמצעות חזה עוף, לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את כל חתיכות העוף למרינדה וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 2 1/2 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף, ולסדר אותם בצד העור על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
אופים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חתיכת העוף העבה קורא 160°f עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מכסים ומאחסנים במקרר עד מוכן לשרת.לטיגון: כאשר העוף מוכן, לחמם את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום עמוק טיגון / ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה שנייה; להפריש.בעוד השמן הוא חימום, במקום 1 כוס קמח כל המטרה בצלחת רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לטאטא יחד את שאר הקמח כל מטרה, קמח אורז, furikake, ומלח בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא במים נוצצים עד שיש לך הבלילה קלה, חלקה; להפריש.כאשר השמן מוכן, מעיל 3 של חתיכות עוף עם קמח שמורות לנער את עודף. טובלים כל חתיכה בבלילה, נותנים לעודף לטפטף, ומניחים בשמן. מטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ופריך, על 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את העוף למדף על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות העוף שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
מים מוגזיםמים מוגזים
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קמח אורזקמח אורז
FurikakeFurikake
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מגישים מיד עם מיונז yuzu, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
YuzuYuzu

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.