Tres Leches עוגה
זה עובד טוב כמו קינוח. נסו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו Tres leches עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' ולאחר מכן קו עם נייר קלף. משמנים את נייר הקלף.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה בינונית. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי עם הקובץ המצורף להקציף, מקציפים את החלבונים ביצה עד מקציף. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה לפסגות נוקשות. מקציפים בחלמונים, 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם כל החלב ב 2 תוספות.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד בודק מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 30 דקות. לקרר את העוגה מעט, על 10 דקות, ואז להתהפך על מגש עם 1 אינץ ' צדדים גבוהים.
לנקב את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד עבה.
מערבבים את החלב המרוכז הממותק, חלב שהתאדה, 1 כוס שמנת כבדה וליקר תפוזים בקערה בינונית.
יוצקים את התערובת על העוגה בזמן חם. מכסים ומקררים עד קור, כ -3 שעות או לילה.
מערבבים את שארית 1 כוס שמנת כבדה ואבקת סוכר בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הקרם עד פסגות רכות טופס.
מורחים את הקצפת על גבי העוגה ומפזרים קינמון הקרקע.