ג'לפנוס ממולא עם גאודה מעושנת ואננס
ג'לפנוס ממולא עם גאדן מעושן ואננס דורש בערך שעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 61 אגורות למנה , תקבלו מנה של 12. חלק אחד מהמנה מכילה בערך 5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 127 קלוריות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . 45 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך חתיכות בייקון אמיתיות, גבינת גאודה, אננס במיץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה גרוע למדי. נסו חמין תירס עם תפוחי אדמה, פובלנוס וגאודה מעושנת , המבורגרים הודו בגריל עם ג'לפניוס צלויים ורוטב ברביקיו , וטאקו סינטה איילים עם ג'לפניוס כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חותכים פרוסה מקצה הגבעול של כל פלפל, והשתמשו בסכין חיתוך חדה או במחסנית פלפלים כדי לגרוף את הוורידים והזרעים מהפלפלים (ללבוש כפפות גומי ולהימנע מלגעת בעיניים או באף).
מערבבים יחד בקערה את גבינת השמנת, גבינת הגאודה, חתיכות הבייקון, האננס וכ-1 כפית של מיץ אננס שמור, או לפי הצורך להכנת מילוי שניתן לעבודה, עד לתערובת אחידה. בעזרת כף קטנה ממלאים את הפלפלים החלולים בתערובת הגבינה.
מניחים מתלה או כמה תבניות חד פעמיות בנייר כסף הפוך על תבנית אפייה. (ראה הערות כיצד להכין מתלה פלפלים מתבנית נייר כסף.) הניחו את הפלפלים, צד הגבעול כלפי מעלה, לתוך המתלה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהפלפלים מתרככים והמלית חמה ומבעבעת, 30 עד 45 פּרוֹטוֹקוֹל.