הודו צלוי רוזמרין
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, חלביים, פליאוליתים וראשוניים לאוסף שלך, הודו צלוי רוזמרין עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 322 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 191 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמן זית, תיבול, רוזמרין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-25 דקות . עם ציון של 86% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: בורגרים הודו בגריל עם ג'לפניוס ורוטב ברביקיו צלויים , אגוזי רוזמרין מקורמלים , וארטישוק, קלמטה ומיני פיצות עגבניות מיובשות עם שום ורוזמרין .
הוראות
מערבבים את שמן הזית, השום, הרוזמרין, הבזיליקום, התיבול האיטלקי, הפלפל השחור והמלח. לְהַפְרִישׁ.
שטפו את תרנגול ההודו, מבפנים ומבחוץ, יבשו.
הסר כל מצבורי שומן גדולים. שחרר את העור מהשד. זה נעשה על ידי הפעלת האצבעות באיטיות בין השד לעור. שחררי אותו עד קצה מקל התוף, היזהרי לא לקרוע את העור.
בעזרת היד, מורחים כמות נדיבה מתערובת הרוזמרין מתחת לעור החזה ולאורך הירך והרגל. משפשפים את שארית תערובת הרוזמרין על החלק החיצוני של החזה. השתמש בקיסמים כדי לאטום עור על כל בשר חזה חשוף.
מניחים את הודו על רשת בתבנית צלייה.
הוסף כ-1/4 אינץ' מים לתחתית התבנית. צולים לפי מספר הקילוגרמים שהודו שלך שוקל. זה בדרך כלל 20 דקות לכל קילו בתנור 325 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). מדחום בשר המוכנס לירך צריך לקרוא 180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס) והמיצים צריכים להיות נקיים כאשר מחוררים אותם במזלג.