טופו יוגורטי בבישול שעורה
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי תוספות, אז נסו טופו יוגורט עם שעורה על אש קטנה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל 229 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מתכון זה מ-Allrecipes דורש מים, אורגנו, קמח ושמן זית. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-15 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 56% , וזה טוב. סלט שעורה עם ירקות , שעועית שחורה ואפונה ירוקה עם אורז ושעורה , וסלט אפונה שחורה ושעורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הביאו את המים לרתיחה בסיר. ערבבו את השעורה במים והחזירו לרתיחה; הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה עד שהלחות נספגת לחלוטין, כ-45 דקות.
מסירים מהאש, אווררים בעזרת מזלג ומניחים בצד.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מטגנים את השום, כרבע מהחלק הלבן של הבצל הירוק וקורט מלח בשמן החם עד שהבצל מתחיל להפוך לזכוכית, דקה עד שתיים. מערבבים את הטופו עם הבצל והשום; ממשיכים לבשל ולערבב עוד 4 עד 5 דקות.
מוציאים את הטופו מהמחבת לקערה ומניחים בצד.
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת; כשהשמן חם שוב, מבשלים את החלק הלבן הנותר של הבצל הירוק בשמן החם עם קורט מלח ים עד שהם רכים ושקופים. מערבבים את היוגורט, הבצל הירוק, האורגנו והקמח יחד בקערה קטנה ומוסיפים למחבת יחד עם השעורה המבושלת; מערבבים היטב ומבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מקפלים את הטופו לתוך התערובת; ממשיכים לבשל עד לחימום מלא, דקה עד שתיים. מתבלים בפלפל ומורידים מהאש.
מפזרים פפריקה מעל המנה להגשה.