טריאקי ביף קבבס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים יפניים לקופסת המתכונים שלך, טריאקי בשר קבוב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 684 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שקדי בקר, עגבניות שרי, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 55% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טריאקי מוקפץ בקר , שיש קבוב עוף וקבוב בגריל .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. מניחים בצד 1/2 כוס לביסה ומקררים.
הוסף בשר בקר לשארית המרינדה; לפנות למעיל. תיק חותם; מקררים למשך שעה, הופכים מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה. על שיפודי מתכת או עץ ספוגים, בשר בקר לסירוגין, עגבניות, פטריות, פלפל ירוק ובצל. צולים, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 3 דקות מכל צד. מבסים במרינדה שמורה. המשך להפוך ולבסס במשך 8-10 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מגישים בשר וירקות על אורז אם רוצים.