מהפך תבשיל תרד
מהפך תבשיל תרד לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. למנה זו יש 127 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת התרד של דיוויד טניס , פחזניות גבינת תרד ופלפל לימון שום אמנון עם פפרדלה תרד שמנת .
הוראות
מערבבים בבלנדר את החלבונים, הביצים והתרד; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את החצי-חצי, החמאה, הקמח, המלח והפלפל; לעבד עד לתערובת.
מעיל 1-Qt. תבנית אפייה ישרה עם ספריי בישול. אבק את התחתית והדפנות בגבינת פרמזן.
מעבירים את תערובת התרד לכלי.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.