הכנת מיני פריטטות אורכת כ -40 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מתאים ל-4 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -17 גרם חלבון , 11 גרם שומן , וסך הכל 274 קלוריות . 46 אנשים התרשמו מהמתכון. אם יש לכם חלב חמאה, קמח, שיני שום וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון סופגני של 61% , מנה זו מוצקה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מיני פריטטות עם קינואה , עוגייה בריאה יותר עם מיני M&M's ,וטאקוס מיני פרובנס עם גבינת עיזים מפוררת אלואט .
הוראות
1
במחבת טפלון, טגנו את הנקניקיות על אש בינונית עד שהן כבר לא ורודות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר. מסירים את הנוזלים. באותה מחבת, מטגנים תפוחי אדמה, בצל ושום בשמן עד להזהבה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מים, תבלינים ונקניקיות; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהמים מתאדים, כדקה.
בקערה, ערבבו את הביצים, חלבוני הביצה, חלב החמאה, הקמח וגבינת הפרמזן. ערבבו פנימה את תערובת הנקניקיות. מלאו את תבניות המאפינס המצופות בתרסיס שמן עד שלושה רבעים מגובהן.