המתכון לסלסלת אננס חריפה מוכן תוך כשעה ו-5 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית מצוינת ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית ולבסוף לצמחוניות מסוג אובו-לקטו לאוהבי אוכל מקסיקני. למנה זו יש 21 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-56 מנות . למתכון זה מטעם הבית יש מעריץ אחד. אם יש לכם פלפל, שיני שום, בצל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסר של 37% , וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוף בגריל עם סלסת אננס , סלמון בגריל עם דובדבן, אננס, סלסת מנגו , וצדפות צרובות עם סלסת אננס, ג'ינג'ר ולימונית .
הוראות
1
בסיר גדול, הביאו לרתיחה 8 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים עגבניות, כמה בכל פעם; מבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
סננו והניחו מיד את העגבניות במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
סננו ומייבשו בטפיחות קלות; קלפו וקצוצו.
5
בסיר, ערבבו את שאר המרכיבים. הוסיפו את העגבניות. הביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. הנמיכו את האש; בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 15-20 דקות או עד לסמיכות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
יוצקים בזהירות את התערובת החמה לצנצנות חמות של 45 גרם, תוך השארת מרווח של 1.25 ס"מ על המכסה.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
הסירו בועות אוויר; נגבו את השוליים והתקינו את המכסים. עבדו במשך 15 דקות בכלי שימורים עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה