עוגות תחרה של קנטאקי
עוגות תחרה של קנטאקי דורשות כ -15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 120 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . 37 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל דרומי. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם סודה לשתייה, חמאה, חומץ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו את כדורי בורבון קנטאקי אותנטיים , עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ואווריריות ועוגות קינואה למתחילים (מתכונים דומים).
הוראות
ערבבו את החלב והחומץ בקערה; הניחו בצד עד שהחלב מחמיץ, כ-5 דקות.
ערבבו את הביצה, קמח התירס, המלח וסודה לשתייה לתוך תערובת החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
ממיסים מעט מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
יוצקים חצי כוס מתערובת קמח התירס למחבת ומבשלים עד להופעת בועות על פני השטח, 2 עד 3 דקות. הופכים בעזרת מרית ומבשלים עד להשחמה בצד השני, דקה עד שתיים נוספות. חוזרים על הפעולה עד שכל הבלילה מוכנה.