עוגת ג'ינג'ר תפוחים
עוגת ג'ינג'ר עם תפוחים היא קינוח ללא מוצרי חלב . תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-9 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 240 קלוריות . ניתן ליהנות ממנה בכל עת, אך היא טובה במיוחד לחג המולד . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם מים, פקאנים, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 27% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: ג'ינג'ר , ג'ינג'ר דה-לייט-פול ברוטב חמאה ועוגיות ג'ינג'ר ללא שומן .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את תערובת העוגה, המים והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תפוח; מערבבים לאיחוד.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 28 x 18 ס"מ.
ערבבו פקאנים וסוכר חום; פזרו מעל.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 23-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים על רשת צינון.