עוגת מוקה לחה דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 200 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד, שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עוגת שוקולד לחה אהובה , עוגת גזר לחה ועוגת לימון לחה ונימוחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מסדרים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית עוגה בגודל 9 על 13 אינץ' עם ספריי בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פירורי קרקר גרהם, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס קמח, לציפוי
3
מקציפים יחד קמחים, קקאו, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה בינונית, ולאחר מכן מנפים את החומרים דרך מסננת דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אגוזי לוז שלמים
ליקר אגוזי לוז
ציר עוף או ציר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כפית שמן צמחי, לא חובה
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
4
בקערת ערבוב גדולה, טורפים יחד חמאה מומסת ושמן.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר
1 כפית שמן צמחי, לא חובה
5
מוסיפים ביצים וחלבונים ומקציפים לשילוב. מקפלים פנימה יוגורט, וניל, סוכר ואבקת אספרסו מומס. ממיסים את השוקולד במיקרוגל למשך 90 שניות או על סיר כפול. מקפלים שוקולד לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
סוכר קונדיטורים או סוכר וניל
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
1 צנצנת (11 אונקיות) לימונית
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
קישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 כפית שמן צמחי, לא חובה
6
מוסיפים בהדרגה חומרים יבשים מנופים ומערבבים רק עד שהם נטמעים; לא לנצח.
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)
8
אופים 25 עד 30 דקות, עד שהעוגה תפחה יפה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. מצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
1/2 כוס קמח, לציפוי
1
מערבבים את כל החומרים בקערה ומקציפים במיקסר ידני חשמלי עד שהם רכים וקרמי.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2
מורחים ציפוי באופן שווה על העוגה וחותכים לריבועים. מגררים דק ריבוע אחד קטן של שוקולד.